Posts

Showing posts from October, 2016

Serangan Kutu Rambut!

Assalamualaikum semua.
Ok hari ni cerita gempak gila, Huuuu, tak adalah gempak mana tapi ini satu tragedi buat aku tahu tak. Aku kena serangan KUTU RAMBUT. Hotak dia. Kau rasa? Tak pernah seumur hidup aku selama 18 tahun ni kena kutu kau tau. Pulak tu aku dapat tahu time nak exam calculus. Tak tenang aku. Patutlah aku rasa gatal kat rambut ni lain macam sikit. Ye aku ada gak ah gatal kepala ni tapi tak seteruk baru-baru ni ah. Bila syampo pun hilang ah beberapa hari. Ini tidak.
Aku syak aku dijangkiti oleh hmmm maybe roomate or housemate. Kalau tak pun mungkin sebab cadar aku, sebab haritu cuti seminggu aku tak bukak. Biar gitu je, hmmm bagus sangat. Tapi aku tak nak salahkan sesape. Jalan penyelesaiannya adalah aku mintak tolong kawan aku belikan ubat. Alhamdulillah. Hahahahha, suka betul aku tengok kutu-kutu itu dibunuh. Hahaha. Padan muka kau. Duduk lagi kat kepala aku pastu kau nak beranak pinak kat situ haaa. Itu makannya. 
So, guys, pesanan dari aku. Jaga kebersihan. And kalau …