2 paper lagi


Hai, assalamualaikum semua. Aku kan sebenarnya esok dan lusa ada paper. Yes, tinggal dua paper je lagi. Hmmp! Malam tadi aku tak tidur sampai subuh. Just tidur sekejap dalam pukul 9 sampai pukul 11, lepastu bangun study calculus and csc. Tak tahu kenapa segar bugar je mata aku malam tadi sampai layan cerita 13 Reasons Why.

Esok petang paper csc iaitu fundamentals of computer problem solving. Ni subjek favourite aku sebab aku senang faham. Hehehe. Bila dah faham of course aku jadi tempat rujuk kengkawan. I don't mind sebab tolong member beb. Berkongsi ilmu, siapa tak nak?


Petang lusa pulak paper calculus II. Yang ni hmmm macam senang(lawannya) sikit. Semalam baru je sir habiskan silibus. Pehh, hebat kan. 2 hari lagi nak final paper mat baru habis silibus. Ceh, sikit je pun. Aku hanya mampu berdoa, tawakal selain daripada berusaha. Semoga mudah je aku jawab, Aamiin. Sir, bagi tips. Fokus kat mana yang awak confident and time otw gi dewan tu call lah mak ayah biar tenang. Aku ni kalau dedor, menggigil tangan aku. Nak tulis tak boleh. Tak tahulah nape padahal nak jawab soalan je. Hahahaha

So, korang yang masih ada final paper and lambat lagi balik, bertabahlah ye and semoga Allah permudahkan urusan korang semua. Aamiin. Okay, guys. Nak sambung buat latihan and study berserta makan sekali InsyaAllah. Doakan yang terbaik buat aku. Doa orang yang kita tak pernah buat dosa dengan dia ni InsyaAllah makbul. Eh, kalau aku ada salah silap, maafkan aku. Tak sengaja. Hehehe. Bye bye.

Comments

Post a Comment

Jemput mengomel :)

Popular posts from this blog

Cuti semester 5 bulan

MDS UITM Pasir Gudang 2016