Busynyaa




Assalamualaikum. Hai guys! Sorry agak lama gitu kan tak update. Bukan apa. Cuti seminggu ofcourse aku balik rumah. Dah balik rumah memang tak online aku. Line tak berapa elok and wifi mak dah potong. Hmmm. Dah naik mid-sem ni ingat nak update tau haritu tapi hmm wifi kt sini pulak problem. Pulakk en. Ni pun pukul 12 ada kelas ni tapi nak sempatkan gak update sebab esok cuti Thaipusam and aku balik. Aku balik macam biasa tak on. Huhuhu.

Aku dah siap dah blog walking and followback. Thanks awoks semua. 
Sorry gais, minggu ni sibuk and also minggu depan. Ada banyak test. Huhuhu. Penatnya! Aip tak leh mengeluh! So InsyaAllah ada masa aku update. Bai guys nak sesiap gi kelas. Petang karang nak balik :) Assalamualaikum

Comments

  1. Replies
    1. Thank you. Semoga tuhan permudahkan urusan kamu juga ;)

      Delete
  2. good luck test 😄 lumrah kehidupan pelajar, memang memenatkan 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, betul. Penat tu biasa. Jadi kena biasa kan diri hehehe ;)

      Delete

Post a Comment

Jemput mengomel :)

Popular posts from this blog

MDS UITM Pasir Gudang 2016

Cuti semester 5 bulan

2 paper lagi