Posts

Showing posts from February, 2017

Minggu ke-10 dah?

Image
Assalamualaikum. I'm back! Yay or nay? Hahaha. Cepat kan masa berlalu? Rasa cepat sampai tengok blog dah lama tak update rupanya. Nama pun student kan, so memang busy lagi lagi dah minggu ke 10 ni. 4 minggu lagi weh nak final! Memang banyak assignment la. Ada business plan presentation lah, computer problem solving punya report lah. Aduhhh.

This weekend busy lagi guys! Yang tak sabarnya nak join warga kasih! Pergi tolong gelandangan kat jb guys! Jumaat ada induksi fka and sabtu ada lawatan ke balai bomba pasir gudang. Next weekend pun busy sebab ada sukan mahasiswa. Penuh planner aku. Tapi kena pandai urus masa. Sibuk-sibuk jugak tapi jangan lupa call mak ayah. Aku bagi nasihat ni. Dengoo kasi hadam bebaik.



And for today guys! Hari yang sangat menghiburkan. Lepas kelas pagi tadi, kitorang satu kelas, girls only lah hantar classmate kitorang pergi larkin. Dua kereta. Sorang hilang and sesat. And kereta lagi satu pun sesat gara-gara konon lah kan nak pick diorang. Sekali! Sesat mas…

Busynyaa

Image
Assalamualaikum. Hai guys! Sorry agak lama gitu kan tak update. Bukan apa. Cuti seminggu ofcourse aku balik rumah. Dah balik rumah memang tak online aku. Line tak berapa elok and wifi mak dah potong. Hmmm. Dah naik mid-sem ni ingat nak update tau haritu tapi hmm wifi kt sini pulak problem. Pulakk en. Ni pun pukul 12 ada kelas ni tapi nak sempatkan gak update sebab esok cuti Thaipusam and aku balik. Aku balik macam biasa tak on. Huhuhu.
Aku dah siap dah blog walking and followback. Thanks awoks semua.  Sorry gais, minggu ni sibuk and also minggu depan. Ada banyak test. Huhuhu. Penatnya! Aip tak leh mengeluh! So InsyaAllah ada masa aku update. Bai guys nak sesiap gi kelas. Petang karang nak balik :) Assalamualaikum