SEGMEN ICE BREAKING BY MELLYA



iceBreaking
{Klik Banner, Right click, open link in new tab}

Assalamualaikum. Okay, hari ni blogwalking terjumpa satu segmen. Bagi aku sangatlah menarik sebab aku pun sedar aku baru aktif so meh ler kita berkenalan. Jom lah join. Klik je banner tu guys!

START : 24 JAN 2017
END : 31 JAN 2017

Nak tahu lebih lanjut klik banner. Right click, open link in new tab.

So, nak cerita lah kat sini pasal diri kita. Hmm, nama diberi Norvanida. Pendek kan. Pastu lebih kurang Vanidah Imran kan. Hahahaha. Nama diberi sebab mak dulu minat Vanidah Imran. So, aku memang selalu kena dengan cikgu-cikgu dengan pensyarah-pensyarah sekali tau. Haaa, boleh panggil vanida/ viy/ vee/ ida/ nida. Ye banyak kan tapi aku refer vanida. Hehehe

Umur untuk tahun 2017 ni 19 tahun. Tarikh lahir 14 Feb. Dalam bulan Islam 17 Syawal. Bulan syawal haa kau aku lahir. Asal Batu Bahat, Johor. Sekarang study kat UiTM Pasir Gudang. Ambil course Civil Engineering. Apa-apa nak tanya boleh tanya. Tak masalah. Baru sem 2 je. 

Kat blog ni memang guna kau aku. Tapi in real life kalau aku baru jumpa orang baru aku akan guna kita(saya) and nama(awak). Euuu, geli kan. Hahaha. Baru kenal memang pendiam sikit tapi kalau dah lama dia punya kesengalannya akan terserlah. Hmmm. 

Ini link sosial media aku yang lain, jemput follow. Hehehe. Buat sementara ni aku aktif kat 2 sosial media saja. Jemput ah ye huhuhu.

Twitter : @nrvnd_
Insta : @nrvnd

Nak cerita apa lagi aku pun tak tahu. Tu je kot. Selamat berkenalan :)


Comments

  1. Abgg sy pun dulu ambik Civil juga hahaha :)
    btw, nice to meet you..

    ReplyDelete
  2. @Nurulatika Yunus Oh ye ke? Ambik civil kat mana dulu?

    ReplyDelete
  3. Salam kenal Vee !
    Classy nama kau hahah thanks sudi join ya :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/senarai-peserta-segmen-ice-breaking-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama 😘

    Wahhh elsa pun lahir bulan februari kita sama!!

    Read mine ❤️ http://elsaalicious.blogspot.my/2017/01/segmen-ice-breaking-by-mellya.html?m=1

    ReplyDelete
  5. biasalah kalau baru kenal, kasar rasa kalau pakai aku kau kan hee

    selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  6. Good luck join segmen ini :D salam kenal. amer jaya. Followed your blog. amerjaya.blogspot.com visit me back, maybe? :D

    ReplyDelete
  7. singgah & follow sini :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  8. @Lya AmieYup,sebab tak biasa kasar-kasar ni hehehehe

    ReplyDelete
  9. @AMER JAYAdone follow you back amer jaya :)

    ReplyDelete
  10. @Nurul Syahirahdone singgah and follow awak pulak :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Jemput mengomel :)

Popular posts from this blog

MDS UITM Pasir Gudang 2016

Cuti semester 5 bulan

2 paper lagi