Apa azam 2017?

Assalamualaikum! Hi, yeah. I'm back 6 Jan 2017. 
Baru ada kesempatan nak update. Hihihi
Selamat tahun baru.

2017 and new year image

So, guys! What is your azam tahun ni? Aku, macam tak de je. Cuma ingat nak jadi lebih rajin. Hahaha. Berangan. Ni cuti pun boleh layan kdrama lagi. Report tak siap lagi padahal. Harapnya azam tahun baru korang dapat dicapai dengan jayanya lah. Aku, InsyaAllah try my best. Cari diri yang dulu atau yang baru? Idk. Apa yang aku fikir aku nak cepat habis belajar and tolong mak abah aku. Biar diorang rilek rilek. Hahaha. Macam lama lagi je. Tapi pejam celik pejam celik tahun ni dah 19 tahun dah. InsyaAllah bulan ni. Umur meningkat, ajal semakin hampir tau, fuhhh.

So,tahun baru ni aku berada di kolej je. Tak kemana pun. Kalau kat rumah pun aku tengok tv je. Hahaha, aku bukan spesis yang suka sambut benda-benda macam ni. So, sesiapa yang ada niat nak berubah tu, InsyaAllah akan dipermudahkan. Banyak benda yang kita boeh ambil sebagai pengajaran pada tahun lepas kan.

Moga tahun ni kita makin membesar dengan baik dan sedar hidup bukan semata-mata tentang cinta pada makhluk-Nya tapi cinta kita kepada Sang Pencipta.

Aamiin. Doakan aku semakin matang guys. Assalamualaikum 

Comments

Popular posts from this blog

2 paper lagi

Cuti semester 5 bulan

Final Exam for Semester 2